zondag 27 februari 2011

GEBOEKT!!

Vorige maand hadden we besloten om ook dit jaar weer naar Orlando te gaan, eigenlijk wilden we net als vorig jaar rechtstreeks van Amsterdam naar Orlando maar helaas doet Martinair dit niet meer, via Arkefly kon het wel maar dan moet je alsnog via Miami. Even verder gezocht op diverse ticket sites en toen kwamen we op KLM/Delta Airlines via New York, tja en als je dan toch moet overstappen op New York................. Ja ja we blijven nu dus ook nog 3 dagen in New York!!!!
Onze reis ziet er dan als volgt uit:
Op donderdag om 11:00 vertrekken vanaf Schiphol, landen op JFK om 13:15.
Op zondag om 14:15 vanaf La Guardia, landen op Orlando MCO om 17:21.
2 weken later op zaterdag om 16:00 vertrekken vanaf MCO, via Detroit, landen om 09:10 op Schiphol.
We hebben in New York het Kimpton hotel geboekt, 4 sterren en midden in het centrum, 1 straat achter 5th avenue, 2 straten vanaf Empire State en schuin tegenover central station.
Vanaf aftellen, plannen en do to lijstjes maken, dat worden natuurlijk veel te veel dingen die we in New York en Orlando willen gaan doen maar we gaan het in ieder geval proberen.

5 opmerkingen:

  1. Heb me net aangemeld als volger.
    Je blog ziet er leuk uit hoor, niks mis mee.

    Veel plezier met bloggen en voorbereidingen
    Wij gaan jullie volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook wij hebben ons net aangemeld voor de blog, het ziet er veelbelovend uit en wat een mooi lettertype wordt er gebruikt ;-)

    Inmiddels zijn wij bezig met 'de laatste loodjes' van onze blog van december 2010, en inmiddels hebben wij alweer geboekt voor juni en september en daar komen ook blogs van. Dus wij hebben het druk, druk de komende tijd :-)

    Groetjes
    Pieter & Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blog ziet er prachtig uit ! Ik hoop op beter weer voor jullie dan wij hier op dit moment in de US (vooral veel sneeuw; maar dat is de bedoeling) ! Gaat in ieder geval mooie trip worden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat noem ik nog eens van het nuttige het aangename maken. Als je inderdaad dan toch in NY aan komt, dan maar meteen een stopover van een paar dagen er van maken. Groot gelijk hebben jullie !

    Ook wij gaan jullie belevenissen volgen via jullie blog.

    Happy Planning !

    Greetz,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk he, zo'n blog! jullie blog ziet er erg leuk uit.
    Ik heb mij ook aangemeld als volger. Vorig jaar hebben wij voor het eerst een blog gemaakt, het is ook erg leuk om als je weer thuis bent, je vakantie terug te beleven.
    Veel plezier met de voorpret en het bloggen. :-)
    groet Christa (www.medemaatjes2.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen