dinsdag 3 mei 2011

nog 3 maanden

Het duurt voor ons gevoel nog ontzettend lang...... maar ondertussen hebben we al wel heel veel dingen geregeld en uitgezocht.
We hebben een heel erg leuk huis geboekt in Kissimmee, misschien een beetje overdreven voor 3 personen maar toch.


Het heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, uiteraard een zwembad met een groot overdekt terras, waar we dit keer wel echt op gelet hebben. Vorig jaar hadden we geen overkapping op het terras en als je dan zo'n lekkere middag bui krijgt ben je gelijk verplicht om naar binnen te gaan.

Voor New York hebben we Express tickets gekocht voor het Empire State building en hebben we tickets gekocht voor de Hop on Hop off bus, dat leek ons toch het leukste om door de stad te touren.

We zijn verder nog aan het bekijken wat we nog meer willen zien in New York (behalve de binnenkant van de winkels) zodat we daar ook alvast de tickets voor kunnen bestellen.
De kaartjes voor de pretparken willen we ook binnenkort maar gaan kopen, zeker nu de Dollar zo hoog staat scheelt dat een aardig bedrag.
We dachten dit jaar niet zoveel op het wensenlijstje te hebben maar inmiddels zijn we tot de conclusie gekomen dat we ze toch allemaal weer willen gaan doen. Vooral ook omdat we allemaal naar andere parken en attracties willen en dat met 3 personen wordt dan toch weer veel. Maar goed de planning is nog niet gemaakt dus we kunnen er nog uitgebreid over nadenken.
Op de andere blogs van Orlando gangers doen we inmiddels veel tips op voor onze planning en zodra we hem af hebben zullen we hem gelijk even plaatsen.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk vooruitzicht, 3 maanden zijn zo om, hoor. Wij gaan ook over 3 maanden. Mooi huis hebben jullie geboekt.
    Veel plezier met alle voorbereidingen, dat is ook al een stukje vakantie.
    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach die drie maanden zijn zo om, voor je het weet ziet je in het vliegtuig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook wij moeten nog 3 maanden wachten voordat we weer die kant op gaan. Maar ach het gaat best snel. Geniet maar goed van de voorpret en de plannen die gesmeed worden.

    BeantwoordenVerwijderen