zaterdag 28 mei 2011

nog 61 dagen te gaan

Met nog 61 dagen op de teller begint het nu toch echt al op te schieten, alles is inmiddels ook al aangeschaft. We hebben dit jaar gekozen voor een 7 dagen Disney pass, zonder Hopper omdat we daar de vorige keer ook geen gebruik van hebben gemaakt. Voor de andere parken hebben we een Orlando Flexticket Pluss gekocht. Als we nog een zwempark willen doen dan kunnen we altijd nog naat Aquatica. We hebben de Pluss genomen omdat we dit keer ook graag naar Busch Gardens willen, nog nooit geweest maar wat we er zo op internet van hebben gezien lijkt het ons een waanzinnig park, en lekker veel achtbanen.

Vorige jaar hadden we afgesproken dat we allemaal 1 attractie mochten kiezen waar je dan echt niet in hoefde. Demi zei direct: de Tower of Terror!!! Daar was ze in Parijs in geweest en dat was nogal een soort van traumatische ervaring, John bedacht dat hij daar ook liever niet inging en ik kan absoluut niet tegen draaiende attracties dus heb ik de Storm Force (theekopjes) overgeslagen. Ik ben erg benieuwd wat we dit jaar moeten kiezen nu we ook naar Busch Gardens gaan want de achtbanen daar zien er op You tube wel erg heftig uit!



Maar goed inmiddels hebben we dus alle benodigde tickets zowel voor de reis als voor de attracties, we hebben een villa en zelfs al een auto, die hebben we afgelopen week geboekt bij via Sunny Cars bij Alamo. Vorige keer hadden we ook bij Alamo een auto gehuurd en dat is allemaal goed bevallen dus waarom dit jaar niet weer. We hebben dit jaar de luxe klasse genomen, we zijn dan ook erg benieuwd uit welke auto's we dit keer allemaal kunnen kiezen.

Met pinksteren eerst nog even een paar dagen naar Oostenrijk en daarna gaat het echte aftellen toch wel beginnen, kunnen we de planningen gaan maken voor New York en Orlando want er is veel te veel te zien en doen voor de dagen die we gaan maar uitrusten kan altijd nog!

3 opmerkingen:

  1. Inderdaad achtbanen genoeg daar in Busch, als je van achtbanen houdt is dit het Walhalla, ik ben benieuwd welke jullie gaan overslaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker dat het zo opschiet!
    veel plezier met het maken van de verdere plannen.
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat gaat zeker al opschieten voor jullie. Die 1,5 maand is zo om en dan kan ook voor jullie het grote genieten beginnen. En inderdaad, uitrusten kun je na de vakantie altijd nog :-)

    BeantwoordenVerwijderen